Blog met nieuwtjes en informatie

SheCredit is ondertekenaar van het Code-V convenant

Op 12 december te Amsterdam, was SheCredit één van de ondertekenaars van het Code-V convenant Het is een historisch moment voor vrouwelijke ondernemers in Nederland en #SheCredit was daarbij aanwezig als een van de initiatiefnemers.Bestuursleden Naama Slager RC EMFC en Tineke Rensen waren namens SheCredit vertegenwoordigd.

Lees meer »

ALV, Kennis&Netwerk-Event en Leerstoel (onderzoek)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 1 juni j.l. in het kantoor van Rabobank Rotterdam, is Hester Vos benoemd in het Bestuur. Hester heeft 10 jaar ondernemerservaring, in de Retail met haar eigen plantencentrum. https://www.shecredit.nl/het-team/ . SheCredit heeft nu 42 leden en 20 kredietaanvragen afgehandeld. 

Lees meer »

Persbericht: SheCredit houdt bijeenkomst ‘Investeringsmogelijkheden voor ondernemers’

ALMERE – Startups met een vrouwelijke (mede-)oprichter leveren twee keer meer geld op voor hun investeerders dan bedrijven met mannelijke oprichters, zo blijkt uit onderzoek. Samen met het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen, Vereniging bedrijfskring Almere, Almere City, FC Businessclub en Horizon Flevoland organiseert SheCredit - de Kredietunie voor Vrouwelijke ondernemers - daarom op donderdagavond 24 november aanstaande bij Restaurant De Kemphaan in Almere de bijeenkomst ‘Investeringsmogelijkheden voor ondernemers’. Voorzitter Tineke Rensen van SheCredit: “Hoog tijd voor vrouwelijke onder-nemers om te weten hoe zij zich succesvol kunnen positioneren voor investeerders.”

Lees meer »