Het eerste krediet van SheCredit is een feit

Zaterdag 25 november jl. was het zover. Onze voorzitter Tineke Rensen reed naar Loon op Zand om alle documenten m.b.t. de kredietverlening aan Claudia Nyczyk voor haar restaurant Vesuvio Buono, te ondertekenen.


Wat een mooie en goede locatie heeft Klaudia gekozen.
Midden in het centrum van Loon op Zand.

Klaudia gaat met de lening die wij verstrekken, de inventaris voor haar restaurant verder uitbreiden en de keuken op orde maken.

Het wordt een echt familiebedrijf, waarbij haar dochter in de bediening gaat werken en ook de sociale media zal verzorgen. Klaudia is enorm blij, want nu kan ze eindelijk reserveringen gaan toelaten en kan ze de drukke decembermaand nog meepakken. Een mooi begin!

De plechtigheid werd afgesloten met een glas heerlijke bubbels om te toasten op het toekomstig succes. In het bijzijn van Klaudia’s echtgenoot ontstond een levendig gesprek dat spontaan overging in de Italiaanse taal. Klaudia en haar man hebben namelijk jarenlang in zuid Italië gewoond.

 

Wij van het bestuur en namens alle leden van SheCredit wensen Klaudia en haar gezin enorm veel succes met haar gloednieuwe Napolitaans restaurant.